Solymár Imre Városi Könyvtár Solymár Imre Városi Könyvtár
2021. 04. 19. Hétfő  -  Emma napja.
Ön a 62 075. látogatónk.

Kezdőoldal

HIvatalos közlemény
HIvatalos közlemény

Bonyhád Város Polgármestere a 37/2020. (III.15.) határozatával a Solymár Imre Városi Könyvtárban látogatási tilalmat rendelt el. A látogatási tilalom visszavonásig érvényes!
Részletesebb információkkal később jelentkezünk, kísérjék figyelemmel oldalunkat, osszák meg bejegyzéseinket.
Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

 Kérünk mindenkit, hogy tájékozódjon a védekezés módszereiről, tartsa be azokat, betegen vagy legyengült állapotban pedig kifejezetten kerüljék a társas érintkezést, a zárt közösségi tereket.
MINDENKI MARADJON OTTHON!

Legyünk türelemmel, és bízzunk abban, hogy a megelőző intézkedések megteszik a hatásukat.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

A könyvtár dolgozói

Könyvajánló: Egy birodalom végzete
Könyvajánló: Egy birodalom végzete

Annyi ​szívet gyűjtöttem be eddig, ahány éves vagyok.
Vagyis a hálószobámban összesen tizenhét rejtőzik valahol a homok alatt. Olykor-olykor leások, csak hogy lássam, mind megvannak-e még. Lenn a mélyben, vérben ázva. Megszámlálom őket, és megnyugszom, hogy nem lopták el egyiket sem éjszaka. Azon se lepődnék meg, ha így történne. A szíveknek hatalma van, a magamfajták pedig egy dologra vágynak még az óceánnál is jobban: hatalomra.

Támogasson minket adója 1 %-ával!
Támogasson minket adója 1 %-ával!

A befolyt összeg hozzájárul ahhoz,hogy Önök és gyermekeik a legújabb könyveket olvashassák, versenyeinken jutalmakat kaphassanak,

hogy színvonalas programokon vehessenek részt ingyen,

hogy a város kulturális életét irodalmi és egyéb programokkal színesítsük.

Nagyböjti beszélgetések
Nagyböjti beszélgetések

Szeretettel várjuk Önöket a következő

Nagyböjti beszélgetésre.

Részletek a plakáton.

Könyvajánló: Vadász
Könyvajánló: Vadász

Ha ​azt hiszed, biztonságban vagy… nem árt, ha újragondolod

Los Angeles egyik használaton kívüli hentesboltjában ismeretlen nő holttestére bukkannak. A helyszínen nem tudják megállapítani a halál okát. Nincs sem vérfolt, sem lövedék vagy kés okozta seb, a fején és a felsőtestén sem éktelenkedik dudor vagy horzsolás, sem fojtogatásra utaló vérömleny a nyakán. A testén egyetlen sérülés sem látszik, a száját leszámítva: azt ugyanis a gyilkos összevarrta. Pontosabban szólva: nem csak azt varrta össze… Amikor a testet a Los Angeles Megyei Halottkémi Hivatalba szállítják, hogy elvégezzék rajta a boncolást, az ügyeletes patológus elszörnyedve szembesül a borzalommal.
A felfedezés és az azt követő tragédia olyannyira sokkolja a rendőrséget, hogy a különösen kegyetlen esetekre specializálódott Robert Hunter nyomozóra bízzák az ügyet. Kisvártatva kiderül, hogy nem egyszeri gyilkossággal van dolguk – úgy tűnik, valaki sorra szedi az áldozatait a harmincas éveik elején járó, hosszú, fekete hajú, fehér bőrű nők köréből. Megfigyeli őket, megvárja a kínálkozó alkalmat, majd kegyetlenül lecsap rájuk. Hunter a társával, Carlos Garciával karöltve kíméletlen hajszát indít a megszállott gyilkos ellen, és csak remélhetik, hogy sikerül becserkészniük a fenevadat, mielőtt ő venné célba őket…

Előző1 2 3 4 5 6 7 ... 31 32 33 Következő
Új Széchenyi Terv Magyarország megújul Europa.eu
e-Magyarország pont PAFI - Pályázat figyelő NAVA


Krefiti.hu - Ifrjúsági portál