Solymár Imre Városi Könyvtár Solymár Imre Városi Könyvtár
2020. 08. 14. Péntek  -  Marcell napja.
Ön a 62 075. látogatónk.

Kezdőoldal

Könyvajánló: Miért nem szerethető Hillary
Könyvajánló: Miért nem szerethető Hillary

Az ​ismert bestseller-szerző Hillary és Bill Clinton legbelső baráti köréhez tartozó személyek segítségével arra igyekszik fényt deríteni, miért utálják Amerikában legalább annyian a volt first ladyt, mint ahányan támogatják nem éppen átlagos politikai ambícióit. Az amerikai elnökválasztás finiséhez közeledve Edward Klein meghökkentő tényfeltáró könyvet adott közre Hillary Clintonról, aki jó eséllyel pályázik pártja elnökjelöltségére és magára az amerikai elnökségre is, mely a világ legnagyobb becsben álló közéleti funkciója. Több tucat bizalmas forrásból szerzett információi intimitások sokaságát tartalmazzák arról, hogy mi is az igazi probléma a volt elnök férfiasságával, továbbá arról, hogy mitől és hogyan romlott meg vészesen Hillary és a hivatalban lévő Barack Obama viszonya. Lehet, hogy Klein pletykakönyvet írt, de tények sokaságával tudja alátámasztani állításait. Márpedig az a pletyka, amelyikről tudjuk, hogy megfelel a valóságnak, már pletykának sem mondható többé. Így aztán nem meglepő, hogy a The New York Times bestseller-szerzőjének olvasótábora a háziasszonytól a poilitológusig terjed.

Könyvajánló: Bábel emlékezete
Könyvajánló: Bábel emlékezete

Két év és három hónap telt el azóta, hogy Ophélie akarata ellenére visszatért Animára. Kényszerű magányában gondolkodni volt ideje elég, és elmondhatatlanul szeretne végre utánajárni mindannak, amit Faruk Könyvéből kiolvasott és Istentől megtudott. Némi segítséggel eljut Bábelre, és hamis személyazonosság alatt igyekszik megtalálni a helyét az ottani -társadalomban.

A beilleszkedés egyfelől nem túlságosan nehéz, ugyanis a szilánkcsoport lakossága származását tekintve igen vegyes, a legmodernebb technikai vívmányokkal azonban olykor meggyűlik az Animista baja. A nyomozását leginkább az segíti, hogy felveteti magát a helyi virtuózneveldébe, ahol persze újabb ellenfelei és irigyei is akadnak. De vajon az olvasótehetsége elég lesz-e ahhoz, hogy mélyebbre ásson, és közelebb kerüljön az igazsághoz? És hogy Thorn nyomára bukkanjon a bábeli zűrzavarban?

Tájékoztató
Tájékoztató

Minden kikölcsönzött dokumentumot

automatikusan hosszabbítunk az újranyitásig.

Vigyázzanak egymásra, jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Solymár Imre Városi Könyvtár és park közösségi tér infrastrukturális fejlesztése
Solymár Imre Városi Könyvtár és park közösségi tér infrastrukturális fejlesztése

Pályázat azonosítószáma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00239

Pályázat címe: Solymár Imre Városi Könyvtár és park közösségi tér infrastrukturális fejlesztése

Kedvezményezett neve: Bonyhád Város Önkormányzata

Konzorciumi partner: Solymár Imre Városi Könyvtár

Szerződött támogatási összeg: 54 755 545 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.03.31.

Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Legyenek türelmesek, maradjanak otthon!

Előző1 2 3 4 5 ... 31 32 33 Következő
Új Széchenyi Terv Magyarország megújul Europa.eu
e-Magyarország pont PAFI - Pályázat figyelő NAVA


Krefiti.hu - Ifrjúsági portál