Solymár Imre Városi Könyvtár Solymár Imre Városi Könyvtár
2019. 02. 22. Péntek  -  Gerzson napja.
Ön a 62 075. látogatónk.

Kezdőoldal

Figyelem!
Figyelem!

Február 19-én kedden zárva leszünk.

Megértésüket köszönjük!

Könyvbemutató - Gutai István: Kocsikerék a nyakcsigolyán
Könyvbemutató - Gutai István: Kocsikerék a nyakcsigolyán

2019. február 21.

csütörtök 17: 30

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Év végi újdonságok
Év végi újdonságok

Sok-sok új könyvvel várjuk olvasóinkat év végén is!

Nyertes pályázat
Nyertes pályázat

A TINTA Könyvkiadó  közkönyvtárak állományának bővítésére kiírt pályázatán könyvtárunk is gyarapíthatta 50%-os kedvezményes pályázati áron lexikon és szótárállományát.

Köszönjük!

Könyvajánló: Vadászat Rommelre
Könyvajánló: Vadászat Rommelre

„Izgalmas, ​durva és megrendítő olvasmány. Akit érdekel, hogy tisztességes emberek miért és hogyan mennek háborúzni, az lapozzon bele a könyvbe." Los Angeles Times

1942 ősze. Hitler légiói végigsöpörtek Európán; Franciaország elesett; Churchill és az angolok ott állnak magukra hagyva. Észak-Afrikában Rommel és Panzerjai tönkreverték a 8. brit hadsereget, és készen állnak Egyiptom, Szuez és a közel-keleti olajmezők lerohanására. A nem túl rózsás háborús kilátások közepette az elkeseredett angolok merész tervet dolgoznak ki: a német vonalak mögé küldenek egy kisebb, de nagyon mozgékony és jól felfegyverzett katonai egységet, amely képes megállítani az Afrika hadtest előretörő alakulatait.
Steven Pressfield, az ókori háborúk sikeres regényírója ezúttal a modern korba kalauzol bennünket. A második világháború idején játszódó történet alapjául egy elit angol kommandó valós akciói szolgálnak. A Mélységi Sivatagi Csoport a német Afrika hadtest és a legendás parancsnok, Erwin Rommel tábornagy, a „Sivatagi Róka” ellen indult hősies harcba. (Forrás: Moly.hu)

Előző1 2 3 ... 22 23 24 Következő
Új Széchenyi Terv Magyarország megújul Europa.eu
e-Magyarország pont PAFI - Pályázat figyelő NAVA


Krefiti.hu - Ifrjúsági portál