Hírek

Geronimo Stilton levelezőverseny!
Geronimo Stilton levelezőverseny!

Kedves Geronimo Stilton levelezőversenyre jelentkezett tanulók!
A verseny fordulói a következő kötetekből lesznek:
1. A kanális királynőjének különös esete
2. A Kalóz-szigetek kincse
3. A karácsonyi manók titka
4. A metró fantomja
5. Az Óriáscsontvázak völgye
A könyveket a könyvtárból is kikölcsönözhetitek!

Figyelem!
Figyelem!

Ősztől is várjuk minden kedves régi és új olvasónkat!

DVD ajánló: Kókusz Kokó, a kis sárkány
DVD ajánló: Kókusz Kokó, a kis sárkány

Nagy az izgalom Kókuszfalván! Ellopták a kis közösség nagy kincsét! Kókusz Kokó felkerekedik, hogy visszaszerezze azt, így bizonyítva rátermettségét barátai és családja előtt.

DVD ajánló: Száva - A szív harcosa
DVD ajánló: Száva - A szív harcosa

Egy kis erdei faluban él Száva, a 10 éves kisfiú. A környék egykoron a fehér farkasok védelmét élvezte, mára viszont az emberek teljesen magukra maradtak. Mikor egy nap hiénák támadnak Száva falujára, a fiúnak épp hogy sikerül bemenekülnie az erdőbe. Itt találkozik Hómanccsal, az utolsó fehér farkassal, aki szerint a hegyekben él egy nagyhatalmú varázsló, akinek harcosa meg tudja menteni Száva faluját. A fiú és a farkas elindul megkeresni a lovagot, és útjuk során új barátokra is lelnek Pöfi, a mókás rózsaszín lény és Puszedli, az elvarázsolt francia báró személyében. Mindnyájan a varázsló segítségére vágynak, ám a hegyekben élő mágushoz Mama Jozee-n, a gonosz háromfejű majomkirálynőn keresztül vezet az út, akit a kis csapat csak akkor képes legyőzni, ha összefognak ebben az elbűvölő családi kalandfilmben, amely a barátság és az összetartás fontosságáról mesél.

DVD ajánló: Egy ropi naplója 1-3.
DVD ajánló: Egy ropi naplója 1-3.

Egy észvesztően mulatságos sikerkönyv - mely majdnem három évet töltött a New York Times gyerekkönyves bestseller-listáján - kel életre ebben az elsöprő családi vígjátékban!
Greg nagy dolgok előtt áll, ám előtte túl kell élnie minden gyerek életének legrémesebb, legmegrázóbb élményét - az áltanos iskola alsó tagozatát. És ez nem egyszerű, tekintettel az őt körülvevő kócos-szeplős idiótákra, szandálimádó szájhősökre és egy hatalmas szelet nukleáris tetvektől hemzsegő sajtra!

DVD ajánló: Dínó tesó
DVD ajánló: Dínó tesó

Ha a dinoszauruszok nem haltak volna ki, mert nem csapódik be az aszteroida, ami megpecsételte sorsukat, vajon milyen lenne a világ? Arlo egy kedves apatosaurus, aki miután elvesztette családját, útra kel. Kalandjai során egy különleges barátra is szert tesz, egy embergyerek személyében.

DVD ajánló: Hotel Transylvania 2.
DVD ajánló: Hotel Transylvania 2.

Drakula azon aggódik, hogy unokája, Dennis, aki félig ember, félig vámpír semmi jelét nem mutatja a benne élő szörnynek. Amikor lánya elfoglaltságai miatt nála hagyja egy időre Dennist, lehetőségük nyílik, hogy alaposan megismertessék a fiúval a szörnylét csínját-bínját, hátha előnyére változik valami a helyzeten.

Nyári táboraink
Nyári táboraink

A gyermekkönyvtár idén is meghirdeti nyári táborait.

A júliusi turnusba már nem tudunk jelentkezőket fogadni!

Angol foglalkozások
Angol foglalkozások

Kedves szülők! Bonyhádon is beindultak a Kids Club angol foglalkozások a városi könyvtárban! Szerdán délelőtt 10:30-11-ig és 15:30-16:00 óráig a 8-24 hónapos kicsiket várjuk, délután 16:10-16:50-ig pedig ovis gyerekeknek tartunk foglalkozást. A csoportokhoz még lehet csatlakozni! További információ és ingyenes bemutató órára jelentkezés: Endrődi Noéminél a 20/5153229-es számon lehet. Várjuk az érdeklődőket szeretettel!

Geronimo Stilton levelező
Geronimo Stilton levelező

A Geronimo Stilton levelező versenyünkhöz az alábbi könyvek elolvasására lesz szükség:

1. Isten hozott a Fukar erődben!
2. Visszatérés a Fukar erődbe
3. Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón!
4. Az olimpia hőse
5. Egy bajuszmeresztő hétvége

A nevezéseket az adott iskolában várjuk, érdeklődni 74/451-834 - Matisz Nóra

Előző1 2 3 4 5 6 7 Következő